Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, boolean given in /web/htdocs1/odingatlanhu/home/www/wp-content/plugins/weglot/src/services/class-option-service-weglot.php on line 334
Rövidtávú lakéskezelés | OD Ingatlan

Ár optimalizálás

Az általunk üzemeltetett apartmanok foglalási árait a mindenkori piachoz igazítjuk és rendszeresen optimalizáljuk, hogy a lehető legmagasabb profitot érjük el. 

Fotózás

A szállásportálokon foglaló vendégek első benyomását az általuk foglalni kívánt apartmanról minden esetben az ott látható fotók alakítják…

Állapotfelmérés

Profitorientált szemléletünkből adódóan azt az elvet valljuk, hogy kizárólag olyan ingatlan üzemeltetését vállaljuk, amely – a járulékos költségek, adók, üzemeltetési jutalék megfizetése után – magasabb hozamot termel, mintha hosszú távon adná bérbe.

Profilkészítés

A csalogató képek mellett fontos szállás profilján található minden olyan információ, amely pontos képet ad a szálláshely fekvéséről, megközelíthetőségéről, a környezetében elhelyezkedő étkezési, szórakozási, művelődési lehetőségekről.

Kapcsolattartás

A sikeres apartman kiadás egyik elengedhetetlen feltétele, hogy a szálláshelyeink iránt érdeklődő vendégek azonnali, kielégítő választ kapjanak a bennük felmerülő kérdésekre, valamint itt tartózkodásuk alatt folyamatos elérhetőséget biztosítsunk.

Takarítás

Az apartmanok tisztaságának fontossága olyan meghatározó szerepet tölt be, amely hosszútávon rangsorolhatja a szálláshelyeken történő besorolását.

Vendégfogadás

Ahogy a jó értékelések, úgy a visszatérő vendégek reményében is rendkívül fontos az érkezőkkel való személyes kapcsolat kialakítása. Apartmanjainkat minden esetben személyesen adjuk át.

Lakás Felügyelet

Check-out és Leltár! Találkozunk a vendéggel amikor kijelentkezik, elkérjük a kulcsot és átnézzük az apartmant, hogy minden az eredeti állapotában legyen.

Lépj velünk kapcsolatba!